ВИДЕО: Роналдо вика, беснее и плаче при загубата на Юве от Порто в Шампионска лига


ВИДЕО: Роналдо вика, беснее и плаче при загубата на Юве от Порто в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

3226 0

Голямата звезда на Ювентус до неотдавна - Кристиано Роналдо, много тежко приема пораженията, особено когато са в Шампионска лига. Това се доказа от видеа от съблекалнята на "бианконерите" след загубата с 1:2 от Порто в осминафиналите на най-силния европейски клубен турнир.

Видеото бе показано в документалния филм "All or Nothing: Juventus" по Amazon Prime. Сериалът показва събитията в тима през сезон 2020/21, когато той бе воден от Андреа Пирло.

По време на почивката в реванша срещу Порто Роналдо е заснет да влиза в съблекалнята много ядосан. Той започва да крещи на съотборниците си. "По дяволите! Играем като л**но! Трябва да покажем характер!", крещи португалската звезда и след това хвърля фланелката си на пода. Хуан Куадрадо се опитва да успокои съотборника си и му заяви, че трябва да бъде пример за останалите.

След края на мача филмът показва още по-разочарования Роналдо. Както е известно, след почивката Ювентус успя да се върне в мача и да го докара до продължения, но Порто реализира второ попадение и изхвърли италианците от Шампионска лига. В съблекалнята Роналдо не сдържа емоциите си и заплака. Преди няколко дни директор в Ювентус намекна, че Роналдо не си е тръгнал коректно от клуба

Можете да видите и четете всяка информация за сблъсъка Кубрат Пулев - Франк Мир в Sportlive.bg 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички