Ювентус стартира преговори за Раул Хименес


Ювентус стартира преговори за Раул Хименес
Снимка: Guliver/GettyImages

1139 0

Отборът на Ювентус е стартирал преговори за привличането на нападателя на Уулвърхемптън Раул Хименес. Спортният директор на „старата госпожа“ Фабио Паратичи е пътувал до Лондон, за да се срещне с представители на „вълците“ и с агента на мексиканеца.

Според ‘Tuttosport’ „бианконерите“ са готови да започнат преговори с Уулвс и да дискутират евентуален трансфер на нападателя това лято. Италианското издание добавя, че „вълците“ могат да поискат някой от играчите на Ювентус в замяна. Алекс Сандро, Аарън Рамзи и Дъглас Коста са част от футболистите, които могат да заминат към „Молиню“. Първоначално английският клуб желаеше да вземе 22-годишния централен бранител Мерих Демирал, но „старата госпожа“ твърдо отказва да се раздели с турския национал. Ако Уулвс пожелае да вземе централен защитник, то „бианконерите“ са готови да им предложат Кристиан Ромеро или Даниеле Ругани.

29-годишният Раул Хименес направи много силна кампания с екипа на Уулвърхемптън. Мексиканският национал успя да реализира 27 гола и да направи 10 асистенции в 55 мача във всички турнири през изминалата кампания. А ето в кой клуб трябва да отиде Хименес според треньора на Мексико.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички