Треньорът на Мексико посъветва Раул Хименес да премине в Манчестър Юнайтед


Треньорът на Мексико посъветва Раул Хименес да премине в Манчестър Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

2189 0

Селекционерът на Мексико Тата Мартино сподели пред шоуто на ‘ESPN’ ‘Futbol Picante’, че нападателят на Уулвърхемптън Раул Хименес трябва да премине в Манчестър Юнайтед в бъдеще. Мексиканският реализатор има 15 гола във Висшата лига през този сезон, като тимът му е на 5 точки от местата, даващи право на участие в Шампионската лига.

Ювентус е един от отборите, които желаят Хименес в редиците си, но Мартино смята, че бившият нападател на Бенфика ще се впише по-добре в състава на Оле Гунар Солскяер. „Не мога да видя типичен номер 9 като Раул в Юнайтед. Те имат много нападатели като Маркъс Рашфорд, Антони Марсиал и момчето, което сега играе като дясно крило Мейсън Грийнууд, но откакто Ромелу Лукаку напусна, не виждам типичен номер 9 като Раул. В Ювентус той ще има по-голяма конкуренция, тъй като Кристиано Роналдо играе в нападение с Пауло Дибала или Гонсало Игуаин, а понякога и с двамата“, заяви Мартино.

29-годишният Хименес се превърна в основен играч за тима на Уулвърхемптън след идването си в тима преди 2 години. През този сезон той е бил замесен в 34 попадения за „вълците“ в 48 мача във всички турнири. А ето кой съотборник на Хименес е желан от Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички