Игуаин: Можех да играя в МЛС, но реших да остана в Ювентус


Игуаин: Можех да играя в МЛС, но реших да остана в Ювентус
Снимка: Gulliver/GettyImages

1304 0

Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин сподели, че може да играе в МЛС един ден, но планира да изкара финалната година от договора си с „бианконерите“. Аржентинският реализатор добави, че очаква различна динамика в клуба под ръководството на новия треньор Андреа Пирло.

Игуаин бе свързван със завръщане в Ривър Плейт, но най-вероятно нападателят ще довърши договора си с клуба, който изтича през 2021-ва година. 32-годишният футболист е на мнение, че с идването на Андреа Пирло в тима, ролята му в отбора на Ювентус може да се промени. „Във финалния етап от своята кариера може и да играя в МЛС, много играчи отиват там и са доволни. Но засега съм част от Ювентус. Все още ми остава една година, ще видим какво ще се случи. В следващите пет дни ще подновим тренировки. С новия треньор със сигурност ще има нова динамика“, заяви Гонсало Игуаин пред ‘Fox Sports’.

Аржентинецът се завърна на „Алианц Стейдиъм“ миналото лято, след като изкара 6-месечен период под наем в тима на Челси. 32-годишният футболист взе участие в 44 мача във всички турнири за Ювентус, като намери мрежата на противника 11 пъти за изминалия сезон. А ето какво е бъдещето на съотборника на Игуаин в Ювентус Пауло Дибала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички