Голмайстор от Англия може да води атаката на Ювентус през следващия сезон


Голмайстор от Англия може да води атаката на Ювентус през следващия сезон
Снимка: Guliver/GettyImages

2615 0

Ювентус е хвълил око на нападателя на Уулвърхемптън Раул Хименес и смята да предложи в замяна Федерико Бернардески и Даниеле Ругани, за да привлече играча на „Алианц Стейдиъм“. Мексиканският национал се превръща в основен фаворит за нов нападател в тима на „бианконерите“, след като преговорите с Наполи за Аркадиуш Милик не вървят добре.

Според ‘Daily Express’ вече има един кандидат по-малко за подписа на Хименес, след като Ливърпул се е отказал от надпреварата за 29-годишния футболист. „Тутоспорт“ пък информира, че Ювентус ще предложи някои от своите футболисти, за да намали малко цената на нападателя, който е оценяван на 50 милиона евро. Уулвърхемптън вече отправи запитване за бранителя на „старата госпожа“ Даниеле Ругани, но трансферът пропадна след контузията на Джорджо Киелини. Друг кандидат за напускане е Федерико Бернардески, който се затруднява в системата на игра на Маурицио Сари.

Раул Хименес кара втори сезон в тима на Уулвърхемптън, след като дойде при „вълците“ от Бенфика през 2018-та година. През настоящия сезон той има 23 гола в 45 мача за Уулвс във всички турнири, като има и 10 асистенции на сметката си. А ето за кои два отбора мечтае Раул Хименес.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички