Ето срещу каква сума Ювентус е готов да се раздели с Роналдо


Ето срещу каква сума Ювентус е готов да се раздели с Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

3630 0

Шампионът на Италия Ювентус е извадил голямата си звезда Кристиано Роналдо от списъка с неприкосновените си играчи и е готов да го продаде. Новината отпреди няколко дни потвърди и италиансият "Tutto Mercato Web". Той твърди, че цената на португалеца е 60 милиона евро.

Първоначално, след отпадането на "бианконерите" от Шампионска лига, президентът на клуба Андреа Аниели обяви, че Роналдо няма да напуска и ще стане опората на отбора. Впоследствие обаче той е премислил и е приел, че е по-добре клубът да се избави от голямата заплата на звездата. Плюс това в клуба обмислят обновяване и подмладяване на състава.

Според каталунския вестник "Спорт", който се позовава на "Tutto Mercato Web", в Ювентус на практика са "скъсали" списъка с неприкосновените и са готови да се разделят с всеки играч. Клубът, който изглежда с най-голяма готовност да приеме португалската звезда, е Пари Сен Жермен. Договорът на Роналдо с Ювентус е до 2022 година. А от кои играчи няма нужда новият треньор на тима Андреа Пирло вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички