Ювентус иска да си върне Мойс Кийн


Ювентус иска да си върне Мойс Кийн
Снимка: Gulliver/GettyImages

2902 0

Ювентус има желание да си върне нападателя Мойс Кийн. Италианският футболист изкара труден първи сезон с екипа на „карамелите“, след като се присъедини към отбора през миналото лято срещу сумата от 27.5 милиона евро.

20-годишният футболист имаше доста неприятни моменти в първата си година в Англия и успя да вкара едва 2 гола във всички турнири. Бащата на Мойс Кийн заяви, че трансферът му в Евертън е бил грешка само няколко месеца, след като той се присъедини към клуба. През миналата есен пък временния наставник на „карамелите“ Дънкън Фъргюсън го замени само 19 минути, след като го пусна в игра като резерва срещу Манчестър Юнайтед. Затова сега Ювентус ще направи опит да си върне Мойс Кийн. Италианският играч се разви в школата на „старата госпожа“, за да се превърне в един от най-големите таланти в Европа.

„Бианконерите“ ще се опитат да вземат Кийн под наем с опция да го закупят след края на настоящия сезон. Нападателят проби в състава на Юве през втората половина на сезон 2018/19, като отбеляза 6 гола в 6 мача в Серия А. Кийн ще стане поредния нов нападател в състава на шампионите, след като Ювентус договори трансфера на голмайстора на Рома Един Джеко. А ето кой друг футболист също мечтае за трансфер в Ювентус.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички