Евертън със сериозна критика към свой играч заради купон по време на изолацията


Евертън със сериозна критика към свой играч заради купон по време на изолацията
Снимка: Gulliver/GettyImages

1490 0

Евертън определи като неприемливо поведението на Мойс Кийн, след като нападателят наруши извънредните мерки срещу коронавируса, като от клуба са останали "отвратени" от действията му. Нападателят организирал парти с момичета по време на карантината и дори качи видео в закрита група в Снапчат, но това стигнало до ушите на шефовете на "карамелите"

"Евертън бе отвратен да научи за инцидент, в който играч от първия отбор е пренебрегнал правителствените мерки и клубната политика във връзка с кризата от коронавирус. Клубът силно изразява разочарованието си от играча, и изясни, че подобни действия са напълно неприемливи“.

"Евертън на няколко пъти подчерта важността от спазване на правителствените мерки – включително правила и съвети за и извън дома, чрез серия от официални разговори с всички членове от персонала, включително играчите. Невероятните хора в Националната здравна служба заслужават огромно уважение за тяхната усилена работа и жертва. Най-добрият начин да им отдадем нужното уважение е като направим всичко възможно да ги предпазим“, се казва в клубно изявление.

Кийн, 20-годишен италиански национал, е присъедини към „карамелите“ от Ювентус за срок от пет години миналото лято. Въпреки това, той все още не е разкрил потенциала си на „Гудисън Парк“, като има само един гол в 26 мача преди преустановяването на Висшата лига през март. Припомняме, че преди Тотнъм пък наруши правилата на извънредното положение с тренировка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички