Дибала и Юве отново преговарят, заплатата е големият проблем


Дибала и Юве отново преговарят, заплатата е големият проблем
Снимка: Getty Images/Guliver

1398 0

След застой в преговорите за нов договор между Ювентус и Пауло Дибала, то в последните дни има развитие. Агентът на аржентинеца - Хорхе Антун, е пристигнал в Торино за подновяване на преговорите за нов договор с "бианконерите", съобщи вестник "La Gazzetta dello Sport".

26-годишният аржентиски нападател, който бе избран за най-добър играч в Серия А за миналия сезон, настоява да получава по 11 милиона евро на година. Ръководството на торинци обаче е склонно да предложи по-малко годишно възнаграждение, което засега е пречка за подписването на нов дългосрочен договор.

Ювентус спечели титлата в Италия, но бе елиминиран от Олимпик Лион в Шампионската лига, което доведе до смяната на треньора Маурицио Сари с Андреа Пирло. Настоящото споразумение на Дибала с Юве изтича през 2022 година. През миналия сезон аржентинецът изигра 46 мача във всички турнири със 17 гола и 8 асистенции. А ето кой може да замени Дибала в Ювентус, ако напусне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички