Ювентус дава двама свои футболисти на Рома за Дзаниоло


Ювентус дава двама свои футболисти на Рома за Дзаниоло
Снимка: Gulliver/GettyImages

3306 0

Италианското издание „Тутоспорт“ твърди, че отборът на Ювентус е готов да предложи Федерико Бернардески и Даниеле Ругани за крилото на Рома Николо Дзаниоло, но „вълците“ са готови да се разделят с играча само срещу пари. Според италианския вестник спортният директор на „бианконерите“ Фабио Паратичи и един от шефовете в „джаолоросите“ Гуидо Фиенга са се срещнали, за да обсъдят потенциални размени на играчи.

Кристиан Ромеро, Бернардески, Ругани и Роландо Мандрагора са футболистите, с които Ювентус е готов да се раздели, като те искат да вземат някои измежду Брайън Кристанте, Дженгиз Юндер, Джъстин Клуйверт и Дзаниоло. Последният от изброените е на върха на трансферния списък на „старата госпожа“, като шампионът на Италия ще се опита да вземе младия италиански национал, който в момента се възстановява от операция в коляното.

Според „Тутоспорт“ Рома оценява Дзаниоло на 60 милиона евро, а от Торино се надяват да склонят „вълците“ на размяна, като предложат двама от своите футболисти. Предвид финансовата ситуация, породена от пандемият от коронавирус, италианските клубове не са склонни да харчат много по време на предстоящия трансферен прозорец и се очакват доста размени на футболисти между отборите. А ето кой европейски гранд също следи изявите на Дзаниоло.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички