Дибала: Ще бъде приятно да играя в Барселона


Дибала: Ще бъде приятно да играя в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

3421 0

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала заяви, че ще бъде приятно да играе за тима на Барселона, докато все още чака да поднови договора си с „бианконерите“. 26-годишният Дибала прави добър сезон със „старата госпожа“, след като бе близо до напускане на отбора през миналото лято.

Аржентинският национал е на път да продължи престоя си в Ювентус, като настоящият му договор с „бианконерите“ изтича през 2022-ра година. Но Дибала спомена и че би се радвал да се събере със сънародника си Лионел Меси в Барселона. „Истината е, че Барселона е огромен отбор в световен мащаб и с Меси в тима те са дори по-голям клуб. Ще бъде приятно, но Ювентус също е невероятен отбор, много голям, пълен с история, където в момента играят велики играчи. Тук има достатъчно класа за два отбора и имам шанса да играя с Джанлуиджи Буфон и Кристиано Роналдо, които правят отбора дори по-голям“, заяви Пауло Дибала пред ‘CNN’.

Въпреки че е заинтересован от преминаване в Барселона, информациите сочат, че аржентинецът е близо до подновяване на договора си с Ювентус. Пауло Дибала има 13 гола и 7 асистенции в 34 мача за Ювентус през този сезон. А ето как се чувства Пауло Дибала след възстановяването си от коронавирус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички