Манчестър Юнайтед "ограбва" Рома за италиански талант


Манчестър Юнайтед "ограбва" Рома за италиански талант
Снимка: Gulliver/GettyImages

2624 0

Отборът на Манчестър Юнайтед ще се опита да вземе полузащитника на Рома Николо Дзаниоло през лятото съобщават медиите в Италия. „Червените дяволи“ и преди са били свързвани с футболиста от италианската столица, като Оле Гунар Солскяер е почитател на качествата на младия играч и смята, че той може да подсили халфовата линия на тима.

20-годишният Дзаниоло оставя добри впечатления след себе си, след като има 6 гола и 3 асистенции в 24 мача до момента през сезона. Твърде вероятно е тимът на Рома да бъде принуден да продаде някои от най-важните си футболисти, след като „вълците“ за момента се намират извън местата, даващи право на участие в Шампионската лига през следващата кампания. Според италианския сайт ‘Leggo’ може да се наложи грандът от Вечния град да преговаря за продажбата на Дзаниоло, като играчът е оценяван на 60 милиона евро от тима.

Много малко тимове ще могат да си позволят да похарчат тази сума през предстоящото лято. Манчестър Юнайтед обаче може да срещне конкуренция в лицето на Тотнъм, които също се интересуват от младия футболист. За момента Николо Дзаниоло няма желание да напуска Рома, но може да бъде принуден да го направи, в зависимост от ситуцията в тима. А ето кой друг играч на Рома също може да бъде принуден да напусне тима.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички