Де Лихт отговори по категоричен начин на информациите, че ще напусне Ювентус


Де Лихт отговори по категоричен начин на информациите, че ще напусне Ювентус
Снимка: Getty Images/Gulliver

2112 0

Защитникът на Ювентус Матайс Де Лихт категорично отхвърли всякакви твърдения, че ще напусне "бианконерите". Той се присъедини към отбора миналия юли, когато Аякс получи 75 млн. евро за него, но все още не покаже най-доброто от себе си с екипа на "бианконерите".

И въпреки спекулациите, че Барселона иска да го привлече, той бе категоричен, че остава в Торино. "Наистина съм щастлив тук. Писаха се  много неща за мен. Истината е, че наистина съм щастлив в Торино и че мога да тренирам всеки ден с изключителни играчи. Имам чувството, че се подобрявам от ден на ден. Така че, да, много се радвам", заяви той пред Tuttosport.

"Когато пристигнах в Юве, веднага осъзнах огромното измерение на клуба. Всички останали играчи веднага ме накараха да се почувствам част от семейство, буквално всички тях", допълни той, като определи наставника Маурицио Сари като голям тактик със свои специфични идеи за футбола. А какъв пакт е сключил Сари с Гонсало Игуаин - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички