Дибала: Все още не съм на 100 процента


Дибала: Все още не съм на 100 процента
Снимка: Getty Images/Guliver

1942 0

Звездата на Ювентус Пауло Дибала заяви, че все още не е на 100 процента след продължителните проблеми с коронавирус, които имаше, но няма търпение да поднови участието си с екипа на „бианконерите“ в Серия А. Аржентинският национал даде няколко положителни проби преди най-накрая да се пребори със заболяването в рамките на 46 дни.

За сравнение съотборниците му Даниеле Ругани и Блейс Матуиди успяха да се възстановят за много по-бързо време. „Имах коронавирус, но се чувствам много по-добре“, заяви Дибала по време на видео на живо в Инстаграм. „Все още не съм на 100 процента, но се чувствам доста добре. Подновихме тренировки и футболът ще се завърне скоро, тъй че скоро ще имаме възможност да правим това, което обичаме най-много“, добави аржентинецът.

Футболът в Италия ще бъде подновен след тримесечна пауза с надпреварата в Купата на Италия. Ювентус ще се изправи срещу Милан на 12-ти юни, а на 20-ти ще бъде подновен шампионатът в Серия А. Предстои огромен поток от мачове, като ще има поне един двубой от Италия всеки ден до началото на август. „Надявам се, че ще се наслаждаваме на футбола и ще забавляваме хората. Ще бъде страхотно, че феновете ще имат възможност да гледат различен мач всеки ден“, каза Пауло Дибала.

А ето как Пауло Дибала впечатли съотборниците си на тренировка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички