Ювентус дава 50 милиона за звезда на Рома


Ювентус дава 50 милиона за звезда на Рома
Снимка: Gulliver/GettyImages

1436 0

Нападателят на Рома Николо Дзаниоло е основната трансферна цел на Ювентус това лято. Според трансферния експерт Алфредо Педула „бианконерите“ са готови да предложат 50 милиона евро плюс бонуси под различни форми, за да си осигурят подписа на италианския талант.

Отборът на Рома изпитва финансови проблеми и „вълците“ могат да бъдат принудени да продадат някои от звездите си. Според Педула 21-годишният футболист е на върха на трансферния списък на „старата госпожа“, след като тимът охлади мераците си за халфа на Бреша Сандро Тонали през последните седмици. Рома желае 60 милиона евро за своя футболист, но се очаква от „Олимпико“ да се съгласят и на оферта на стойност 50 милиона евро. Причината е, че 15 процента от евентуална продажба на Дзаниоло ще отидат в касата на бившия му тим Интер.

„Старата госпожа“ смята да изчака до август, когато се очаква да има повече яснота около ситуацията в Рома. Реал Мадрид също следи случващото се около Дзаниоло. Младият футболист отново е напълно здрав, след като се възстанови от тежка контузия в коляното, която получи именно в мач срещу Ювентус. А ето кой друг тим също проявява интерес към младия играч на Рома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички