Роналдо предизвика Ибрахимович, а шведът отговори подобаващо (ВИДЕО + СНИМКИ)


Роналдо предизвика Ибрахимович, а шведът отговори подобаващо (ВИДЕО + СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

3152 0

Вчера (07.07) се състоя един от най-зрелищните двубои в Серия А за сезона, след като Милан победи шампиона Ювентус с 4:2. По-впечатляващото обаче бе, че "бианконерите" поведоха с 2 гола през второто полувреме, но допуснаха да бъдат обърнати и дори победени с разлика.

На терена изпъкваше и друг сблъсък - на индивидуалности. Двамата нападатели на двата тима Кристиано Роналдо и Златан Ибрахимович са доказани голмайстори с огромен характер. Камерите от снощния двубой уловиха любопитен момент между тях.

Повратният момент в двубоя бе, когато Милан получи правото да изпълни дузпа, с което и да намали изоставането си от два гола. Зад топката застана шведът, а CR7 бе на сантиметри от него, когато каза на Войчех Шчесни (вратарят на Юве): "Познаваш го", като намекна, че ще успее да хване удара на Златан.

Това обаче не се случи, а веднага, след като реализира, той се обърна към Роналдо и му се изсмя. Все пак, усмивката присъстваше и на лицето на Кристиано, който все още не предполагаше, че това е началото на кошмарен развой за неговия тим.

Междувременно, Милан сложи край на 31-годишна серия при обрата срещу Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички