Юве иска един конкретен играч на Барса, за да пусне Пянич на "Камп Ноу"


Юве иска един конкретен играч на Барса, за да пусне Пянич на "Камп Ноу"
Снимка: Getty Images/Guliver

1349 0

Отборът на Ювентус е склонен да се раздели с халфа Миралем Пянич само при едно условие. Въпреки информацията от Испания за трансфер в Барселона, включващ Нелсон Семедо, според сайта ‘Football-Italia’ „старата госпожа“ ще пусне босненския национал на „Камп Ноу“, само ако Артур Мело поеме в обратната посока.

Испанският вестник ‘Sport’ заяви по-рано днес, че „бианконерите“ са се съгласили да дадат на Барселона Матиа де Шилио, Миралем Пянич и 25 милиона евро за бранителя Нелсон Семедо. Журналистът от „Скай Спортс Италия“ Джанлука Ди Марцио обаче твърди, че Ювентус са склонни да приемат единствено сделка, включваща Артур Мело. Подобна размяна обаче е малко вероятна, след като бразилският футболист на няколко пъти заяви, че иска да остане в Барселона и няма намерение да изслуша каквито и да е оферти.

„Бианконерите“ са склонни да се разделят с Миралем Пянич през лятото, като го оценяват на около 30-40 милиона евро. Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен също са склонни да наддават за босненския халф, като са склонни да предложат размяна съответно за Пол Погба и Леандро Паредес. А ето кой тим също е по следите на Миралем Пянич.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички