Киелини: След разговор със Сари, трябва да се изкъпеш, защото ще вониш на цигари


Киелини: След разговор със Сари, трябва да се изкъпеш, защото ще вониш на цигари
Снимка: Getty Images/Guliver

1455 0

Капитанът на Ювентус Джорджо Киелини направи поредното си нееднозначно изказване. Защитникът се изказа по не най-приятния начин за треньора си в Торино - Маурицио Сари. Думите са част от добилата известност в последно време автобиографична книга на италианския ветеран.

"Сари е много затворен човек, той не говори много, дори Ювентус да е успявал да изглади острите ръбове. Единственото нещо, което никой не можеше да промени, беше неговата необичайна привързаност към цигарите. Можете да отидете да говорите с него в кабинета му, но точно преди да вземете душ, защото след разговора щяхте да миришете на цигари", казва Киелини, цитиран от "Football Italia".

"Той винаги се стреми към високи постижения, например 100-процентно владение на топката. Разбира се, това е утопия, но може би именно този стремеж му позволи да премине от самото дъно до мястото, където се намира сега", допълва бранителят. А каква, според Киелини, е била реакцията на Сари при тежката му контузия вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички