Бивш играч на Юве: Бих сменил Рамзи и Рабио за Погба


Бивш играч на Юве: Бих сменил Рамзи и Рабио за Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

1032 0

Бившият халф на Ювентус Алесио Такинарди смята, че „бианконерите“ трябва да продадат Адриен Рабио и Аарън Рамзи през летния трансферен прозорец, за да си върнат Пол Погба. Френският халф постоянно бива свързван със завръщане в Торино през следващия сезон, след като обяви, че иска да напусне Манчестър Юнайтед.

В Ювентус с удоволствие биха посрещнали обратно Погба, но пандемията от коронавирус накара футболните тимове да ограничат бюджетите си. Поради тази причина Такинарди е на мнение, че „старата госпожа“ трябва да продаде двама от своите футболисти и да си върне Погба с парите, които ще получи от изходящи трансфери. „За да си върнат обратно Погба, трябва да продадат Рабио и Рамзи, дори и след като уелсецът показа форма в някои от последнтие мачове на тима.“ Такинарди направи коментар и за още един от халфовете в тима на Ювентус Родриго Бентанкур. „Бентанкур е железен, той притежава харизма, винаги е на правилното място в точния момент, знае кога да подаде или да задържи топката. Той не е Андреа Пирло, но мисля, че Сари иска точно такъв играч пред защитата.“

Бившият халф на Юве бе запитан и кой според него трябва да бъде привлечен в тима – Федерико Киеза или Сандро Тонали. „Бих взел Тонали - той е остър диаманд, който Ювентус може да шлифова, като му даде шанс за изява на момента“, заяви Такинарди. А ето кой друг италиански гранд може да се намеси в битката за Пол Погба.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички