Трансферен удар: Барса договори звезда от Серия А


Трансферен удар: Барса договори звезда от Серия А
Снимка: Guliver/GettyImages

3318 0

Полузащитникът на Ювентус Миралем Пянич се е съгласил да премине в тима на Барселона съобщават медиите в Италия. Шампионът на Испания от известно време преследва босненския национал, като каталунците се готови да дадат на „старата госпожа“ Артур Мело като част от сделката.

За момента обаче бразилецът не желае да напуска „Камп Ноу“ и евентуален негов отказ да премине в Ювентус би се оказал проблем и за двата отбора. 23-годишният полузащитник изигра 67 мача за каталунците през последните два сезона, като има договор на „Камп Ноу“ до 2024-та година. Според „Гадзета дело Спорт“ обаче Барселона са готови да предложат Артуро Видал или Иван Ракитич, ако Артур не се съгласи да премине на „Алианц Стейдиъм“. Споменава се, че през последните години „Блауграна“ на няколко пъти са се опитали да вземат неуспешно Пянич, като вместо него са били привлечени Андре Гомеш през 2016-та година, Паулиньо през 2017-та и Артур Мело през 2018-та.

Миралем Пянич се присъедини към тима на Ювентус през 2016-та година след трансфер от Рома. През настоящия сезон той има 3 гола и 4 асистенции в 32 мача за „бианконерите“. 30-годишният футболист спечели 6 трофея, откакто е в Торино. А ето кой бивш футболист на Ювентус наскоро прекрати кариерата си.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички