Ювентус и Челси могат да разменят полузащитници


Ювентус и Челси могат да разменят полузащитници
Снимка: Getty Images/Guliver

12123 0

Ювентус са готови да се разделят с Миралем Пянич в опитите си да докарат Жоржиньо от Челси на „Алианц Стейдиъм“ твърди „Кориере дело Спорт“. Бразилецът с италиански паспорт премина в тима от Лондон преди близо две години, но така и не успява да се впише в английския стил на игра.

Една от основните причини за напускането на Наполи от страна на Жоржиньо бе да работи отново с наставника Маурицио Сари. Сега историята може да се повтори и 28-годишният халф да последва мениджъра в тима на Ювентус. Затова сега „бианконерите“ могат да „жертват“ Миралем Пянич, за да осигурят трансфера на Жоржиньо. Босненският футболист ще стане на 30 години през месец април, а в последно време той не задоволява с изявите си. Именно Челси е един от отборите, които се интересуват от Пянич, но „сините“ ще трябва да се справят с конкуренцията на Барселона, Реал Мадрид, Пари Сен Жермен и Манчестър Сити, за да го вземат в редиците си.

„Сините“ не са правили входящ трансфер близо 18 месеца, но след като тяхната трансферна забрана бе отменена, размяната на полузащитници може да бъде осъществена. А ето кой от съотборниците на Жоржиньо е желан от друг италиански гранд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички