Приключи карантината на Кристиано Роналдо


Приключи карантината на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Gulliver

1258 0

Кристиано Роналдо е изкарал 15-дневния период на карантина след завръщането си в Италия и вече може да тренира със съотборниците си от Ювентус от утрешния ден. Португалската суперзвезда изкара по-голямата част от периода на изолация в Мадейра и се завърна в Торино на 4-ти май.

Според правилата в Италия тези, които се завръщат в страната след престой в чужбина, трябва да бъдат под карантина две седмици преди да имат възможност да напускат домовете си. Очакваше се днешният ден да бъде първият, в който футболистите на италианските тимове ще получат разрешение да участват в групови тренировки, но правителството все още не е одобрило предложения протокол от клубовете в Серия А. Отборите все още чакат „зелена светлина“, за да подновят груповите занимания и дотогава ще продължат да тренират индивидуално, както го правеха през последните две седмици.

Кампанията в Серия бе прекъсната на 9-ти март. До момента тимовете са изиграли по 26 мача, а във временното класиране води шампионът Ювентус на точка пред отбора на Лацио. А ето с какво Кристиано Роналдо дразни един от съотборниците си в португалския национален отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички