Три италиански клуба ще опитат да върнат играч на Челси в Серия А


Три италиански клуба ще опитат да върнат играч на Челси в Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

3672 0

Ювентус, Интер и Наполи следят ситуацията с левия бек на Челси Емерсон Палмиери твърди ‘Goal’. Бранителят не е първи избор в тима на Франк Лампард и може да напусне „Стамфорд бридж“ през лятото.

Италианският национал не попадна в отбора на английския мениджър в пет от последните мачове на Челси преди шампионата на Острова да бъде временно прекратен заради пандемията от коронавирус. Самият Лампард обаче не пожела да взима крайно решение за съдбата на своите футболисти преди края на сезона и левият бек все още смята, че може да си върне титулярното място в отбора. Наполи проявяват интерес към футболиста, като обмислят да заменят Марио Руи или Фаузи Гулам с 25-годишния Емерсон. Интер и Ювентус също следят случващото се с играча в Лондон.

Челси има желание да вземе нов ляв бранител през лятото, което допълнително усложнява ситуацията на бразилеца с италиански паспорт. Селекционерът на Италия Роберто Манчини призова футболиста да се завърне в Серия А, за да получава повече шансове за изява. „Ще бъде добре, ако Емерсон Палмиери, който не играе много за Челси, дойде да играе в Италия“, заяви Манчини пред „Гадзета дело Спорт“ миналия месец.

А ето каква размяна на играчи може да се осъществи между Ювентус и Челси.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички