Манчестър Юнайтед ще заздравява защитата с футболист на Наполи


Манчестър Юнайтед ще заздравява защитата с футболист на Наполи
Снимка: Gulliver/GettyImages

3386 0

Отборът на Манчестър Юнайтед обмисля да привлече десния бек на Наполи Джовани Ди Лоренцо през лятото и вече се е свързал с неговия агент, съобщават медиите в Италия. Ди Лоренцо е твърд титуляр за „партенопеите“ през настоящия сезон както под ръководството на Карло Анчелоти, така и при Дженаро Гатузо.

‘Calcio Napoli 24’ съобщава, че Юнайтед са останали очаровани от качествата му и от възможността му да играе навсякъде в защитен план, затова вече са направили контакт с представители на играча за евентуално преминаване на „Олд Трафорд“. Ди Лоренцо се присъедини към Наполи от отбора на Емполи през миналото лято за сумата от 7 милиона паунда. Той има договор на „Сан Паоло“ до лятото на 2024-та година. Преди спирането на първенствата в Европа заради коронавируса 26-годишният бранител бе записал 35 мача за Наполи във всички турнири. По-рано през сезона Ди Лоренцо направи и дебюта си за националния отбор на Италия, като игра при победата срещу Лихтенщайн с 5:0.

Италианецът трудно ще може да измести Аарън Уан-Бисака на десния бек, но възможността му да играе на всяка една позиция в отбраната на тима ще е страхотен бонус за Оле Гунар Солскяер. А ето кой футболист от Испанската Ла Лига е желан от Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички