Челси също искал Алисон, но изпуснал момента заради Куртоа?


Челси също искал Алисон, но изпуснал момента заради Куртоа?
Снимка: Getty Images/Guliver

1344 0

Челси също е проявявал интерес към бразилския национал Алисон Бекер. Това съобщи журналистът на "The Athletic" Дейвид Орнщайн, според когото 'сините" не бързали да взлизат в преговори за вратаря, тъй като са се надявали Тибо Куртоа да остане в клуба.

Въпреки това, белгиецът премина в Реал Мадрид без да изчака контрактът му да изтече, а на Челси им се наложи да привлекат спешно Кепа Арисабалага. Това стана и най-скъпият трансфер на вратар във футбол досега. Лондончани платиха за испанеца 80 милиона евро, с което подобриха предишния рекорд за играч под рамката - на Алисон в Ливърпул. Мърсисайдци платиха за бразилеца 62,5 млн. евро.

През настоящия сезон в Челси са недоволни от Арисабалага и обмислят да го заменят. Сред споменаваните досега варианти за нов вратар на тима са Мануел Нойер от Байерн и Ник Поуп от Бърнли. А защо навремето Кристиано Роналдо предпочете Манчестър Юнайтед пред Арсенал вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички