Ливърпул никога не е бил в битката за Санчо


Ливърпул никога не е бил в битката за Санчо
Снимка: Getty Images/Guliver

2662 0

През последните седмици отборът на Ливърпул бе считан за един от основните кандидати за подписа на английския талант Джейдън Санчо. Според хора, близки до клуба, мърсисайдци изобщо не са в битката за 20-годишното крило на Борусия Дортмунд и нямат намерение да участват в нея. Това означава, че Манчестър Юнайтед и Челси ще бъдат основните конкуренти за Санчо, но надали някой от тях ще извади сумата от 100 милиона паунда.

От Борусия Дортмунд заявиха, че ще се разделят с играча само, ако някой извади исканата от тях сума. Сега обаче единствено двата клуба от Висшата лига остават в надпреварата за подписа на младия играч. Юнайтед поддържа връзка с агента на играча, но все още няма никаква конкретна оферта за 20-годишния футболист, като се очаква трансферният пазар да бъде доста по-различен, когато футболът се върне след пандемията от коронавирус. Челси също проучва ситуацията около самия футболист, но от клуба заявиха, че няма шанс да платят 100 милиона паунда за играч, който има едва 11 мача за националния отбор на Англия.

За интерес на Ливърпул към Санчо по-скоро се спекулираше, но стана ясно, че това е било средство, за да се вдигне допълнително неговата цена. Футболистът никога не е представлявал интерес за мърсисайдци и от „Анфилд“ биха помислили за него само, ако някой от титулярните им нападатели напусне клуба през лятото. А ето кой съотборник на Санчо е свързван с трансфер на "Анфилд".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички