Моуриньо може да прибере Вилиан в Тотнъм


Моуриньо може да прибере Вилиан в Тотнъм
Снимка: Getty Images/Gulliver

1584 0

Крилото на Челси Вилиан може да се озове в тима на Тотнъм след края на настоящия сезон. Договорът на 31-годишния бразилец на „Стамфорд бридж“ изтича след края на настоящата кампания. Във вчерашния ден пък самият футболист заяви, че би имал желание да остане в Англия, дори и това да не бъде с фланелката на Челси.

Това отваря вратите за негов потенциален трансфер в Тотнъм. „Шпорите“опитаха да купят бразилеца преди 7 години, като Вилиан дори бе минал медицински прегледи в тима. В последния момент обаче той реши да подпише с Челси, което накара Тотнъм да прибегнат до Кристиан Ериксен. Жозе Моуриньо в момента предпочита формация 4-2-3-1, като бразилското крило би се вписало добре в нея. Добрите взаимоотношения между Вилиан и Жозе Моуриньо също са от ключово значение за евентуално преминаване на играча на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“. Именно португалският мениджър беше човекът, който взе 31-годишния играч на „Стамфорд бридж“.

През настоящия сезон Вилиан е взел участие в 37 мача на тима на Челси, като е реализирал 7 попадения. А ето кой футболист на Тотнъм е желан от Пари Сен Жермен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички