Стефано Пиоли е предпочел да проследи загубата на Рафаел Надал, отколкото победата на Интер


Стефано Пиоли е предпочел да проследи загубата на Рафаел Надал, отколкото победата на Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

1723 0

Наставникът на Милан Стефано Пиоли разкри, че не е проследил победата на прекия си съперник за титлата Интер (4:2 над Емполи) , защото по същото време е предпочел да гледа успеха на новото явление в тениса Карлос Алкарас над Рафаел Надал.

Милан временно отстъпи първото място в Италия на градския си съперник, но може да се върне на върха при победа над Верона в неделя.

"Знаем какво трябва да направим. Липсват ни още седем точки, за да постигнем целта си и да покажем, че сме най-добри в първенството. Гледах отново нашата тренировка, а след това голям мач на тенис между Алкарас и Надал", заяви откровено специалистът.

"Напрежение? Не виждам футболистите ми да са напрегнати или уплашени. Виждам ги, че са мотивирани и трябва да останем концентрирани, защото една запетая или точка може да направи разликата", добави треньорът на пресконференция преди утрешния двубой.

Милан трябва да спечели 7 точки от следващите си 3 мача, ако иска да стане шампион. Тимът ще премери сили с Верона, Аталанта и Сасуоло.

Ето кой звезда на Манчестър Сити може да подсили "росонерите"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички