Интер удължава договорите на Иван Перишич и Самир Ханданович


Интер удължава договорите на Иван Перишич и Самир Ханданович
Снимка: Getty Images

2538 0

Две от звездите в титулярния състав на Интер – вратарят и капитан Самир Ханданович и Иван Перишич, ще започнат преговори с ръководството на „нерадзурите“ за удължаване на своите договори.

С хърватския флангови футболист ще се преговаря за удължаване на контракта с две години. Перишич е един от най-добрите играчи за Интер през този сезон, като той е твърд титуляр в състава на Симоне Индзаги. Националът на Хърватия има общо 45 мача във всички турнири през сезон 2021/22 за Интер. Той е вкарал 7 гола и 6 асистенции (всички в Серия А).

Словенецът Ханданович е най-постоянната фигура за „Змията“ през този сезон. Той пропусна предпоследния мач на тима срещу Болоня, когато Интер загуби злощастно именно поради кошмарна грешка на колегата му Андрей Раду.

Иначе се очаква през лятото вратарят на Аякс Андре Онана да се присъедини към Интер. В негово лице Ханданович, който е в доста напреднала възраст ще има сериозна конкуренция за титулярната позиция под рамката на вратата.

Интер продължава да води ожесточена битка с Милан за Скудетото, като "нерадзурите" изостават на две точки от градския си съперник, а до края им остават домакинство срещу Емполи, гостуване на Каляри и домакинство със Сампдория. Шампионите на Италия се класираха и на финал за Купата на страната, където ще се изправят срещу Ювентус.

Вижте още: Какво направи Ханданович след злощастната загуба срещу Болоня

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички