"Старите кучета" в Ювентус недоволни от постъпка на Алегри - той ги скастрил


"Старите кучета" в Ювентус недоволни от постъпка на Алегри - той ги скастрил
Снимка: Getty Images

1427 0

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри е влязъл в пререкание с четирима играчи на отбора по отношение на тренировъчния график. Италианските медии тръбят, че това са Пауло Дибала, Леонардо Бонучи, Хуан Куадрадо и Джорджо Киелини. 

Според италианското издание La Gazzetta dello Sport четиримата са разговаряли с Алегри от името на тима, за да поискат режимът на тренировките да се запази както обикновено. Когато "бианконерите" играят у дома, те тренират сутрин, след което играчите се приберат у дома. В случая обаче треньорът е настоял съставът да остане в клубната база след сутрешната сесия, което не се е харесало на футболистите.

54-годишният старши треньор не е приел добре молбата им и е скастрил главно Дибала и Куадрадо, които са били най-недоволни. Той ги е обвинил, че не са разбрали деликатността на момента. Медиите в Италия допълват, че Алегри е изразил разочорованието си от двамата пред целия отбор.

В лагера на Ювентус възникна напрежение след болезненото отпадане от Виляреал в Шампионска лига по-рано тази седмица. Поради тази причина от  треньорския щаб са увеличили тренировъчните занимания. А ето към кой звезден играч Ювентус има интерес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички