След 11 години вярна служба: Интер се разделя със Самир Ханданович


След 11 години вярна служба: Интер се разделя със Самир Ханданович
Снимка: Getty Images

18079 0

Лидерът на Интер Самир Ханданович се очаква да си тръгне от "Джузепе Меаца" след престой от 11 години в Милано, твърди "Gazzetta dello Sport"

Според изданието капитанът на Интер не очаква да му бъде предложен нов договор в близкото бъдеще, а настоящият му контракт изтича в края на кампанията.

Този сезон Ханданович е основно резерва на Андре Онана, но той записа участия за Интер в Купата на Италия. Ханданович обаче не бе на вратата на реванша с Ювентус (1:0) от полуфиналите заради директния червен картон от първия мач със "старата госпожа".

Има информация, че феновете на Интер обожават своя капитан и не желаят да си тръгва. 38-годишният словенец вече е пред пенсия, според мнозина експерти, които смятат, че му е време да напусне.

Словенецът се присъедини към Интер от Удинезе през 2012 година и подписа едногодишно удължаване на договора си миналото лято. Той има едно Скудето с Интер, един триумф за Купата, както и две Суперкупи на страната. Той може да завърши този сезон с два трофея както в Шампионска лига, така и в Купата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тотнъм отмъква ключов играч на Интер?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички