Тотнъм заменя Хари Кейн с Лаутаро Мартинес от Интер


Тотнъм заменя Хари Кейн с Лаутаро Мартинес от Интер
Снимка: Getty Images

3014 0

Английският гранд Тотнъм вече е намерил евентуален заместник на звездния си нападател Хари Кейн, който се очаква да си тръгне от Северен Лондон през предстоящия летен трансферен прозорец.

Управата на "шпорите" е видяла достоен заместник на Кейн в лицето на нападателя на Интер Лаутаро Мартинес, твърди "Inter Live", аржентинецът бе свързан с преминаване в Северен Лондон още през изминалото лято, но до сделка така и не се стигна.

Мартинес е сред ключовите играчи за Интер на Симоне Индзаги. Той има 19 гола и осем асистенции в 45 мача за "нерадзурите" този сезон. Откакто се присъедини към гигантите от Серия А през 2018 година, Мартинес може да се похвали с 93 попадения и 32 асистенции в 226 мача.

Мартинес също беше част от отбора на Аржентина, който спечели Световното първенство по футбол през 2022 година в Катар. 25-годишният футболист има опит на най-високо ниво и тъкмо навлиза в пиковите си години, което може да е важно за отбор на "спърс", който според мнозина се подготвя за ерата след Хари Кейн.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Юго Лорис се извини за срамната загуба с 1:6 от Нюкасъл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички