Фабрицио Романо обясни кога ще стане ясно бъдещето на Ромелу Лукаку


Фабрицио Романо обясни кога ще стане ясно бъдещето на Ромелу Лукаку
Снимка: Getty Images

1702 0

Известният спортен журналист Фабрицио Романо обяви в профила си в социалната мрежа Twitter кога се очаква да стане ясно бъдещето на нападателя на Интер Ромелу Лукаку

Белгиецът е при "нерадзурите" под наем от Челси, а контрактът му изтича на 30 юни и след това би трябвало да се върне на "Стамфорд Бридж".

Напоследък се появиха много слухове, касаещи плановете и желанията на футболиста и ръководствата на двата отбора, но Романо е категоричен - крайно решение не се очаква в идните дни и седмици!

Италианецът пише, че разговорите между страните ще започнат едва след края на сезон 2022/23, когато Интер ще знае дали ще се е класирал за Шампионска лига през следващата кампания и кой ще бъде старши треньор на отбора тогава!

*В момента "нерадзурите" са на шесто място в Серия А с актив 54 точки и изостават от четвъртия и петия - Милан и Рома, които имат по 56. Тимът на Симоне Индзаги е и на 1/2-финал в Шампионска лига срещу Милан (10 и 16 май), както и на 1/2-финал за Купата на Италия срещу Ювентус (първата среща завърши 1:1, реваншът е на 26 април).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Мощен удар на полицията: 171 привърженици на Ювентус биват наказани заради Ромелу Лукаку

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички