След успеха над Ювентус: Индзаги се прицели в още един финал за Интер


След успеха над Ювентус: Индзаги се прицели в още един финал за Интер
Снимка: Getty Images

2161 0

Симоне Индзаги е напълно сигурен, че Интер "явно заслужава финала след тези два мача" срещу Ювентус и ще направи всичко възможно, за да защити статута си на носител на Купата на Италия срещу Фиорентина или Кремонезе. В първия двубой "нерадзурите" завършиха 1:1 в Торино, а в сряда вечер победиха Юве с 1:0 у дома.

Индзаги се прицели в "още един финал"

Интер е на финала на Купата на Италия за втора поредна година, след като победиха Юве в продълженията, за да вдигнат трофея миналия сезон. "Беше прекрасна вечер, много феърплей, двата отбора изиграха напрегнат мач от началото до края. Ясно е, че моят отбор заслужаваше финала след тези два мача. Много сме щастливи, тъй като искахме на всяка цена да се върнем в Рим", сподели Индзаги.

"Остават 10 мача този сезон, надяваме се да има още един. Това е страхотна вечер, на която се наслаждаваме с нашите фенове, тъй като да играеш толкова много никак не е лесно". "Още един" ще бъде финалът на Шампионска лига, ако успеят да преодолеят съперника Милан. През януари спечелиха и Суперкупата на Италия.

Ключовите фигури в състава на Интер

Лаутаро Мартинес и Барела, които са ключовите фигури в състава вече са се върнали в топ форма, което прави голяма разлика. "Те са двама много важни играчи със страхотна техника и физика, но не е правилно да говорим за индивидуалности. Важното е, че в този момент, освен Милан Шкриниар, имам всички играчи на мое разположение. Не забравяйте, че на този отбор липсваха Ромелу Лукаку и Марсело Брозович в продължение на четири месеца и всички знаем колко допринасят те за този отбор".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички