Шеф на клуб от Серия А: Да се върнем на терена би било лудост, ще извадя отбора


Шеф на клуб от Серия А: Да се върнем на терена би било лудост, ще извадя отбора
Снимка: Getty Images/Gulliver

2029 0

Президентът на италианския клуб Бреша Масимо Челино за пореден път обяви, че за него е безумна идеята да се очаква подновяване на Серия А и сезонът трябва да бъде прекратен. Тимът му в момента е на последно място в класиране, но Челино заплаши, че отборът му няма да се яви в оставащите двубои, ако се доиграе сезонът.

"Този сезон вече няма никакъв смисъл. Спряхме и никой отбор няма да се върне както преди, вратите на стадионите ще са затворени, няма да има зрители, а съществува и риск за здравето на спортистите. За мен да се върнем на терена би било истинска лудост. Ако ни принудят, съм готов да извадя отбора и да загубим всички мачове до края служебно с 0:3, без да излизаме изобщо на терена. И ще направим това от уважение към гражданите на Бреша и техните близки, които вече не са между нас“, заяви президентът на клуба пред Gazzetta dello sport.

"УЕФА са безотговорни и арогантни. Мислят само за своите икономически интереси и купите. УЕФА обаче не може да вземе решение за Серия А. Италия решава. Ако първенството се поднови, то трябва да приключи до 30 юни. Ще ни карат да играем на всеки два дни ли? Или УЕФА има силата да направи продължителността на един ден 72 часа?", каза още Масимо Челино. А кога най-рано прогнозират да се върнат феновете на мачовете в Италия вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички