Дибала разкри кое е най-страшното във вируса и съмненията си, че той е заразил гаджето


Дибала разкри кое е най-страшното във вируса и съмненията си, че той е заразил гаджето
Снимка: Instagram

1616 0

Звездата на Ювентус Пауло Дибала посъветва хората да спазват предписанията за противодействие на пандемията от коронавирус. Той призова хората, които се съмняват, че са болни, да не се самолекуват и разказа как му е помогнал клубът, когато е станало ясно, че е заразен.

"Много хора умират в Италия всеки ден, всичко е много лошо. Ние сами не можем да се справим с това,затова много страни изпратиха тук своите лекари. Вярно е, трябва да бъдем внимателни. Хората трябва да си останат у дома", заяви аржентинецът, цитиран от "Mirror".

Нападателят разкри, че клубните лекари са били в ежедневен контакт с него. "Всички хора тук бяха много много добри с нас. Винаги им казвах, че съм добре и да опитат да видят хората, които наистина се нуждаят от тях", заяви той. Футболистът говори, че първоначалните притеснения, че е с коронавирус, са особено трудни. "Малко е трудно психологически, защото усещаш нещо и вече се страхуваш. Опитвах се да мисля, че може да не е това", посочи той.

"Ориана и аз ще трябва да направим теста отново, за да разберем чисти ли сме, или не. Винаги се шегувам, мислейки, че именно аз предадох вируса на нея, защото го имаха мои съотборници в Ювентус. Сигурен съм, че съм бил аз", допълни Дибала. А какви ужасни разкрития за симптомите на болестта направи наскоро той вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички