Сари: Ювентус ще има предимство до края на сезона


Сари: Ювентус ще има предимство до края на сезона
Снимка: Getty Images/Gulliver

2099 0

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари смята, че „бианконерите“ ще имат предимство до края на сезона, тъй като ще играят за Купата на Италия, Серия А и Шампионската лига в различни интервали. „Старата госпожа“ подновява сезона си в петък срещу Милан във втория кръг от полуфиналната фаза на турнира за Купата на Италия.

Седмица по-късно Юве започва отново битката си в Серия А, а в началото на август, след края на сезона в Италия, „бианконерите“ ще идовършат кампанията си в Шампионската лига. Маурицио Сари смята, че тази програма ще помогне на неговия отбор. „Мисля, че имаме късмета да играем в трите различни надпревари по различно време. По този начин ще можем да се фокусираме само върху една цел за определен период. Това може да се окаже предимство за нас. Всички мачове срещу Милан през този сезон са трудни за нас. Те са тим, който може да ни затрудни и резултатът от първата среща не гарантира нищо. Крайният изход от срещата все още не е ясен“, заяви Сари пред „Скай Спортс Италия“.

Първият мач между Ювентус и Милан на „Сан Сиро“ завърши при резултат 1:1. Реваншът между двата отбора е в петък. А ето какъв пакт е сключил Маурицио Сари с един от футболистите в Ювентус.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички