Игуаин и Сари са сключили пакт


Игуаин и Сари са сключили пакт
Снимка: Getty Images/Guliver

1304 0

Ювентус е бил на път да се раздели с нападателя Гонсало Игуаин, но аржентинецът е сключил пакт с наставника Маурицио Сари да остане в тима. Според „Гадзета дело спорт“ италианският мениджър е помогнал на Игуаин да намери формата си отново, след като го е предпазил от слухове за негово напускане и е бил до него по време на труден период.

Изданието добавя, че двамата са сключили пакт за остатъка от сезона, според който да се фокусират единствено върху довършването на кампанията и печеленето на трофеи, като оставят на страна бъдещето на нападателя засега. Ювентус иска да продаде Игуаин, като „старата госпожа“ желае да се освободи от договора на аржентинеца, който взима по 7.5 милиона евро на година. Играчът е свързван с трансфер в отборите от МЛС ЛА Галакси и Ди Си Юнайтед, но завръщане в Ривър Плейт също не е изключено. Игуаин показа най-силната си форма под ръководството на Маурицио Сари в Наполи, като вкара 92 гола в 147 мача след трансфера си от Реал Мадрид през 2013-та година.

През миналия сезон двамата се събраха отново в тима на Челси. Настоящият треньор на Ювентус реши да даде нов шанс на Игуаин на „Алианц Стейдиъм“, а аржентинецът му се отблагодари с 5 гола и 4 асистенции в 23 мача в Серия А през този сезон. А ето защо феновете съсипаха Игуаин от подигравки след завръщането му на тренировъчното игрище.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички