Разкрития в Италия: Защо реално Икарди загуби лентата и кои са враговете му в Интер?


Разкрития в Италия: Защо реално Икарди загуби лентата и кои са враговете му в Интер?
Снимка: Getty Images/Guliver

2555 0

Поредното обяснение за скандала между Интер и звездата им Мауро Икарди се появи в Италия. То обаче претендира да е истинското, тъй като е основано на признание на един от играчите в Интер пред изданието "La Repubblica". Той обаче пожелал да остане анонимен.

"Не е вярно, че играчите сме поискали да вземат капитанската лента на Икарди. Това решение бе взето от Спалети след един мач, когато той твърде много критикува играчите, обвинявайки ги във всички смъртни грехове. Мауро го помоли да не изпада в истерия, още повече че мачът бе спечелен от Интер. Спалети избухна и скоро капитанската лента премина към Ханданович", заявява футболистът пред изданието.

ИКАРДИ ПОСТАВИ КУП УСЛОВИЯ, ЗА ДА ИГРАЕ ОТНОВО, ЕДНОТО Е ПОПРАВЯНЕ НА ИМИДЖА

"Сега в съблекалнята съществуват три "клана": италианци, латиноамериканци и славяни. Икарди успяваше да намери общ език с всички, освен с Перишич, Брозович и Ханданович", съобщава анонимният източник.

Според "La Repubblica" враждата между Икарди и Перишич е избухнала, след като съпругата на аржентинеца Уанда Нара обяви в телевизионно предаване, че Мауро е готов дори да си намали заплатата, ако Интер купи някой, който може да даде нормален пас от фланга, което е обидило хърватина.

Разкритията на италианската медия завършват с това, че директорът на Интер Пиеро Аузилио подкрепя "славянския клан", а президентът на клуба Стивън Чжан е на страната на Икарди. Той се опитвал да върне голмайстора на "нерадзурите" обратно в отбора. Междувременно топ отбор вече контактува с нападателя по повод трансфер. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички