Зидан лично се обадил на топ нападател, за да го убеди за Реал


Зидан лично се обадил на топ нападател, за да го убеди за Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

3631 0

Реал Мадрид отново е насочил вниманието си към нападателя на Интер Мауро Икарди, информира Tuttomercatoweb. Още в понеделник, когато пристигна в Мадрид, за да поеме повторно клуба, Зинедин Зидан се е свързал с представителите на Интер. Преговорите са били по-продължителни и обстойни в сравнение с досегашните контакти по този повод, твърди италианското издание.

Tuttomercatoweb обаче не съобщава каква оферта ще направи испанският гранд на самия играч, за да го привлече на "Сантяго Бернабеу". Но "Кралският клуб" е показал силна заинтересованост сделката да се състои. Друг кандидат за аржентинеца - Наполи, е готов да му предложи 9 милиона евро на сезон плюс още 2 милиона под формата на бонуси. В Реал са дали да се разбере, че са готови да подобрят офертата на неаполитанците.

16 000 ФЕНА НА РЕАЛ МАДРИД ГЛАСУВАХА КОЙ ДА Е СЛЕДВАЩОТО "ГАЛАКТИКО"

Нападателят не е играл официален мач от точно един месец. Като причина за неявяването му на терена се водят болки в коленете, но е публична тайна, че Икарди бойкотира, тъй като клубът му отне капитанската лента. Наскоро звездата постави куп условия на ръководството, за да започне отново да играе за "нерадзурите". Какви са те - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички