Икарди постави куп условия, за да играе отново, едното е поправяне на имиджа


Икарди постави куп условия, за да играе отново, едното е поправяне на имиджа
Снимка: Getty Images/Guliver

2148 0

Нападателят на Интер Мауро Икарди е поставил куп условия пред ръководството на клуба, за да продължи да играе за отбора, съобщават в Италия. Аржентинецът не е излизал на терена със синьо-черната фланелка от 13 февруари, когато изненадващо му бе отнета капитанската лента.

Официално причината да не играе голямата звезда е контузия на коляното, но наскоро треньорът Лучано Спалети обяви, че лекарите са позволили на играча да се върне на терена, но е видно, че той не иска да го направи. А според слуховете проблемите започнали заради затруднения в постигането на договорка за нов контракт на играча.

КРАЯТ Е БЛИЗО: ИНТЕР ОТНЕ КАПИТАНСКАТА ЛЕНТА НА МАУРО ИКАРДИ

За последните няколко дни адвокатът на Икарди е провел няколко срещи с директора на "Нерадзурите" Бепе Марота. Според "La Gazzetta dello Sport" аржентинецът е поставил куп условия, които клубът да изпълни, за да се върне играчът към тренировки. Едно от условията е "обществена реабилитация" на имиджа на футболиста или клубът и треньорът да обяснят публично защо са лишили звездата си от капитанската лента.

В италианския гранд обаче неведнъж намекнаха, че Икарди трябва да направи първата крачка и да се извини пред съотборниците си, но засега той отказва да го направи, защото не смята, че е сгрешил по някакъв начин. А ето и какви бяха досегашните обяснения за скандала с Икарди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички