Президентът на Бреша: Тонали е влюбен в Милан


Президентът на Бреша: Тонали е влюбен в Милан
Снимка: Getty Images/Guliver

1040 0

Президентът на Бреша Масимо Челино заяви, че звездата на тима Сандро Тонали е искал единствено трансфер в Милан. Италианският полузащитник бе близо до преминаване в Интер, но щом е разбрал за интереса от страна на „росонерите“, е отказал всички останали предложения, включително такива от Барселона и Манчестър Юнайтед.

20-годишният халф е фен на Милан от дете и е много развълнуван от възможността да стане част от „червено-черната“ част на Милано. „Знам, че Бепе Марота искаше Тонали, а Антонио Конте одобри трансфера. Знам, че агентът на Тонали договори нещата с Интер. Той беше решен да отиде в Интер, но времето си минаваше, шампионатът бе подновен и нищо не се случваше. В момента, в който Милан показа интерес, той нямаше желание да изслуша каквато и да е друга оферта. Имам добри взаимоотношения с Милан и бързо стигнахме до споразумение с Паоло Малдини. Имаше интерес от Барселона и Манчестър Юнайтед, но той е влюбен в Милан и полудя, когато чу за тяхната оферта, защото е техен фен, разкри Масимо Челино пред ‘Top Calcio 24’.

Сандро Тонали ще бъде преотстъпен под наем на „росонерите“ срещу 10 милиона евро с опцията да бъде закупен срещу още 15+10 милиона идното лято. Очаква се италианският национал да премине медицински прегледи в следващите дни. А ето кой друг млад играч е на път да подпише с Милан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички