Конте заряза Тонали, иска по-опитни играчи


Конте заряза Тонали, иска по-опитни играчи
Снимка: Getty Images/Guliver

2774 0

Треньорът на Интер Антонио Конте се отказва от привличането на основната си трансферна цел Сандро Тонали от Бреша. Вместо това италианският наставник иска от ръководството на „нерадзурите“ да вземе футболисти с далеч повече опит като Александър Коларов, Артуро Видал и Н‘голо Канте.

След разговора на Конте със собственика на Интер Стивън Жанг по-рано през тази седмица трансферната стратегия на „Джузепе Меаца“ е поела по път, който повече се харесва на вижданията на треньора. Това означава, че тимът ще се фокусира върху привличането на повече опитни играчи, които притежават лидерски качества, вместо да се взимат по-млади футболисти. Според редица информационни източници в Италия Интер е договорил трансфера на Александър Коларов от Рома срещу по-малко от 2 милиона евро, а същевременно са започнали преговори с Барселона за бившия халф на Ювентус Артуро Видал.

Новата трансферна цел на Конте е неговият любимец от Челси Н‘голо Канте, който той взе от Лестър през 2016-та година срещу сумата от 35 милиона евро. 29-годишният французин би коствал на „нерадзурите“ сума от региона на 50 милиона евро, тъй че наставникът на Интер трябва да се раздели с някои от своите футболисти, за да бъдат събрани пари. Марсело Брозович, Роберто Галиардини и Кристиан Ериксен са част от играчите, които могат да бъдат жертвани за привличането на Канте. А ето какъв инцидент сполетя Антонио Конте наскоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички