Милан близо до подписите на Сандро Тонали и Брахим Диас


Милан близо до подписите на Сандро Тонали и Брахим Диас
Снимка: Getty Images/Guliver

2258 0

Съвсем скоро се очаква футболистите на Бреша Сандро Тонали и на Реал Мадрид Брахим Диас да станат част от отбора на Милан. Двамата младоци ще минат медицински прегледи тази седмица и ще преминат на „Сан Сиро“ под наем.

Според „Скай Спорт Италия“ се очаква до края на седмицата двамата да подпишат договори с „росонерите“ и сделките да бъдат завършени. Тонали ще пристигне под наем от Бреша срещу 10 милиона евро, като Милан ще има опцията да го купи за постоянно в края на сезона за още 15 милиона евро и допълнителни 10 под формата на бонуси. Това ще докара сделката до 35 милиона евро или същата сума, която Интер се съгласи да плати за италианския полузащитник преди да се откаже от трансфера. Президентът на Бреша Масимо Челино вече е дал съгласието си за сделката, тъй че остава единствено Тонали да премине медицинските прегледи.

Що се отнася до Брахим Диас, той ще премине в Милано като преотстъпен без опция за бъдещо негово закупуване от страна на Милан. „Росонерите“ и Реал Мадрид се разбират много добре и имат джентълменско споразумение да дискутират потенциален трансфер в края на сезона. Очаква се играчът да бъде в Милано утре за медицински прегледи. А ето коя основна фигура в Милан подписа нов договор с тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички