Официално: Ибрахимович подписа нов договор с Милан


Официално: Ибрахимович подписа нов договор с Милан
Снимка: Gulliver/GettyImages

1331 0

Милан официално поднови договора на нападателя Златан Ибрахимович до юни 2021-ва година. Шведският голмайстор пристигна в Милано през настоящата зима и помогна на „росонерите“ да направят силен финал на сезона.

„Отборът на Милан се радва да обяви, че постигна споразумение със Златан Ибрахимович за удължаване на контракта му. Шведът ще продължи да бъде част от „росонерите“ до юни 2021-ва година“, написаха от клуба. Златан Ибрахимович ще продължи невероятното си пътешествие с тима на Милан. Той дойде в клуба през 2010-та година и спечели Серия А и Суперкупата на Италия в първия си период като футболист на „росонерите“.

След завръщането си в тима през януари Златан Ибрахимович помогна на Милан да се класира за Лига Европа през настоящия сезон, като реализира 11 гола в 20 мача за отбора. Той се присъедини към съотборниците си и треньора Стефано Пиоли в Миланело, където проведе първата тренировъчна сесия със своите съотборници след лятната пауза. А ето какво каза Ибрахимович при подписването на новия договор с клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички