Милан започва преговори за Тимуе Бакайоко


Милан започва преговори за Тимуе Бакайоко
Снимка: Getty Images/Gulliver

1156 0

Полузащитникът Тимуе Бакайоко продължава да е все така нежелан в отбора на Челси. За момента лондончани не успяват да намерят купувач на 26-годишния футболист, дори и след като свалиха цената му на 20 милиона евро.

На „Стамфорд бридж“ със сигурност вече са приели факта, че няма да получат обратно 40-те милиона, които платиха, за да вземат Бакайоко от Монако през лятото на 2017-та година. Според италианския спортен журналист Фабрицио Романо все пак за Челси има светлина в тунела, тъй като Милан желае да си върне обратно полузащитника. „Росонерите“ искат да вземат халфа под наем за един сезон срещу сумата от 3 милиона евро. Самият Бакайоко също желае да се върне обратно в Милан, където играе под наем преди два сезона и направи сравнително добра кампания.

Според Романо миланският гранд ще включи и опция за откупуване на стойност 35 милиона евро към офертата. През последния сезон Бакайоко игра под наем в тима на Монако, като „монегаските“ бяха на път да го откупят за постоянно, но намеренията им бяха спряни от пандемията от коронавирус. А ето от кой футболист на Реал Мадрид се интересува Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички