Пол Погба ще трябва да забрави за няколко милиона, ако иска да се върне в Ювентус


Пол Погба ще трябва да забрави за няколко милиона, ако иска да се върне в Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1233 0

Все още не е ясно кога ще има отново футбол и в Италия, и в Англия, но трансферните спекулации около играчите не стихват. Един от тях, който е в центъра на вниманието е Пол Погба, като се очаква през лятото да напусне Манчестър Юнайтед, а сред големите фаворити за подписа му е Ювентус.

При положение, че френският национал иска да се завърне в бившия си отбор, то ще трябва да намали изискванията си за заплата. Според Tuttosport и Corriere dello Sport италианският тим ще сложи таван на заплатите, който ще е 9 млн. евро. В момента Погба получава възнаграждение от около 12 млн. евро в Юнайтед.

Друг проблем е, че "червените дяволи" не искат да намалят исканата сума от 100 млн. евро. От Юве ще пробват да разменят някой от играчите си - Адриен Рабио, Дъглас Коща или Аарън Рамзи, но това би изисквало много усилия в преговорите. Със сигурност пандемията от коронавируса ще повлияе и икономически на футбола, така че подобни преговори ще бъдат много тежки. А защо според бивш играч на Юнайтед Погба никога няма да успее да се наложи на "Олд Трафорд" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички