Две звезди на Ювентус са отказали да подсилят Манчестър Юнайтед


Две звезди на Ювентус са отказали да подсилят Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1344 0

Двама от футболистите на Ювентус са отказали да преминат в Манчестър Юнайтед. Това са нападателят Пауло Дибала и халфът Миралем Пянич, съобщава "RAI Sports". Аржентинецът и босненецът е трябвало да станат част от сделката по връщането на Пол Погба в Торино, но не са се съгласили.

Както е известно, френският халф иска да се върне в италианския хегемон или да премине в Реал Мадрид. От "Олд Трафорд" се отказаха да се мъчат да го задържат и са склонили да го пуснат в Ювентус срещу някой от споменатите вече играчи и евентуална сума. Те обаче са получили отказ.

Пянич все пак може да напусне Торино, тъй като има желание да заиграе за Барселона. Дибала пък, според слуховете, се е споразумял със "Старата госпожа" за нов договор, който да е в сила до 2025 година. А заради нежеланието на аржентинския нападател да премине в английския клуб се е провалил друг плануван трансфер на "бианконерите" (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички