Бивш играч на Юнайтед посочи какво му липсва на Погба и защо няма да успее на "Олд Трафорд"


Бивш играч на Юнайтед посочи какво му липсва на Погба и защо няма да успее на "Олд Трафорд"
Снимка: Getty Images/Guliver

1076 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Теди Шерингам е на мнения, че Пол Погба няма "Рой Кийн фактора" в себе си и отборътотчаяно се нуждае от негов заместник с подходящия манталитет и страст. Бившият нападател на „червените дяволи“ се появи в днешния епизод на The Football Show, за да маркира 21-годишнината от победата във финала на Шампионска лига през 1999, с която бе оформен и исторически требъл.

"Хората споменават топ играчи и капитани. Когато нещата не се получаваха по наше време, Рой Кийн се нагърбваше с отговорността. Той винаги ни мотивираше и повеждаше напред. Когато погледнем Погба, да, той е талантливо момче, но притежава ли същия манталитет? Вдига ли отбора на Манчестър Юнайтед? За мен отговорът е отрицателен“, започна той.

"Той ни дава погрешна представа за това какви са играчите на Юнайтед – да, понякога е хубаво да си с високо самочувствие и да си арогантен, Дуайт Йорк беше такъв футболист, голяма усмивка на лицето си, когато беше на терена. Но Йорк притежаваше желанието да действа по правилния начин в правилните моменти. Трябва да притежаваш това и не мисля, че Пол Погба е правилният човек. Той трябва да напусне, така че на негово място да дойде някой с правилния манталитет, който ще изведе Юнайтед до добре познатите висоти“, завърши Шерингам. Наскоро пък Дейвид Бекъм определи кой е кралят на Манчестър Юнайтед - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички