"Манджукич падна в съблекалнята": Киелини разкри защо Ювентус загуби финала в Кардиф


"Манджукич падна в съблекалнята": Киелини разкри защо Ювентус загуби финала в Кардиф
Снимка: Guliver/GettyImages

1490 0

Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини продължава да буни духовете със своята автобиографична книга. Днес медиите в Италия обръщат внимание на главата, в която ветеранът разказва за загубения финал в Шампионска лига през 2017 година. Тогава "бианконерите" паднаха с 1:4 от Реал Мадрид.

"За финала в Шампионска лига в Кардиф и поражението ни от Реал Мадрид се говореше твърде много. Вярно, нищо изключително не се случи - ние просто бяхме изтощени след първото полувреме", заяви Киелини, цитиран от "Marca".

"Манджукич падна на пода в съблекалнята, Пянич едва дишаше - на почивката лекарите се въртяха около тях. Казахме си, че ще се върнем в мача, резултатът беше 1:1. Въпреки това, всичко завърши драматично. На почивката не се случи нищо сензационно, никой не се е сбил. Загубихме, защото бяхме изтощени. Финалите винаги отиват твърде късно за нас", допълни капитанът на "бианконерите". А какво любопитно изказване за финала в Шампионска лига между Ливърпул и Реал Мадрид направи защитникът вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички